Voor wijnproeverijen, wijncursussen en wijnverkoop.

Wijnproeverij

De kunst van smaakherkenning in een gezellige, leuke én leerzame Wijnproeverij!

Een lekkere wijn is voor iedereen anders. Sommige mensen willen graag een fruitige jonge wijn en anderen     houden meer van een volle krachtige wijn. Maar om te achterhalen of u van fruitige, jonge, volle en/of krachtige  wijnen houdt kunt u onder andere dit ervaren op een wijnproeverij.

Gezelligheid vormt de rode draad in de wijnproeverijen. U en uw medeproevers ervaren hoe wijn gedronken dient te worden en waar je op mag letten tijdens het proeven. Vanaf de kleur, neus(=geur) tot en met afdronk     ervaart u op een positieve wijze wat wijn drinken en genieten is.

Op een aangename en ontspannen wijze vertel ik u alles over de wijnen van de wereld en de wereld van de wijn.

Samen met uw vrienden, familie, collega’s of (zaken)relaties een middag- of avond heerlijke wijnen proeven en ontdekken welke wijn het beste bij u en uw favoriete gerechten past. Dit is een leuke suggestie voor een vrijgezellenfeestje, personeelsactiviteit of verjaardag!Tevens voor bedrijven erg leuk om op een informele en gezellige manier met (nieuwe) collega’s om te gaan. Er zijn wijnproeverijen voor kleinere of grotere gezelschappen.

Als u eventueel een bijzondere locatie wilt voor een origineel Bedrijfsuitje? Of wilt u iets bijzonders doen met uw klanten? Of vind u het gewoon leuk om iets origineels voor u vrienden te organiseren?
Dan is de wijnproeverij eventueel te combineren met een boottochtje over de Vecht of de Utrechtse grachten of met een middag Jeu de boules of een golfclinic. Een andere suggestie is een combinatie te maken met een bezoek aan het wijnmuseum in Arnhem.

In overleg is uiteraard een andere locatie mogelijk. De proeverij kan desgewenst ook in het Engels of Duits worden gedaan. Vanaf € 14,50 p.p. (inclusief btw) bestellen kan via de webwinkel of vraag een offerte aan via de contact pagina.

Kleinere groepen (tot 10 personen) kunnen ook gecombineerd worden met een souper na de proeverij of een lichte maaltijd vooraf. Deze combinaties (maaltijd&wijnproeverij) is in totaal € 37,50 p.p (inclusief btw). Bij mooi weer kan dit in de tuin of boomgaard gehouden worden.

Naast HIGH-TEA nu ook HIGH-WINE!

Deze “high-wine” wordt gehouden van 15:00 tot 18:00 uur. Gezellig met veel lekkere culinaire hapjes, die erg goed bij de betreffende wijnen passen. Dus heerlijk genieten en je kennis vergroten. De prijs is vanaf € 25,- p.p. (inclusief btw). Minimaal aantal deelnemers 6 personen. Bij mooi weer kan dit tevens in de tuin of boomgaard gehouden worden.

Bestellen kan via de webwinkel vraag een offerte aan via de contact pagina of per email naar info@wijncommunicatie.nl.